Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal promociona la compra en el comerç dels petits pobles

14 de desembre de 2015

El Consell Comarcal de l’Anoia ha engegat una campanya per al foment de la compra de proximitat en els petits pobles de la comarca. L’objectiu és aconseguir que els veïns i veïnes prenguin consciència del valor de la seva compra i la seva repercussió en funció de si es fa en un comerç de proximitat o no. Per això, l’ens comarcal ha editat diferents materials promocionals sobre els comerços i les raons per què comprar a casa. Entre altres, es van fer tríptics per Castellolí, Cabrera d’Anoia i pel conjunt de 12 municipis de l’Alta Anoia.

Compra a Casa, a l'Alta Anoia Hi Tens de Tot.pdf [1.35MB]

La campanya incideix en els motius per què comprar en el comerç de costat de casa i els resumeix en deu: per confiança, per aprofitar el temps, per la relació personal entre persones, per l’activació de l’economia local, per proximitat, per tracte familiar, per qualitat i coneixement dels productes, per estalvi energètic i econòmic en transport, per manteniments dels llocs de treball i per servei.

Amb aquestes raons, l’entitat comarcal vol incidir en la dinamització econòmica del territori i en la introducció de nous hàbits de consum, sobretot en aquestes dates, quan l’índex de consum és més alt. Ara és quan més benefici pot treure el poble en qüestió, és un bon moment perquè els consumidors visquin bones experiències de compra i vulguin repetir-les al llarg de l’any.

La campanya és una iniciativa del Servei de Comerç del Consell Comarcal de l’Anoia i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les guies i desplegables es poden trobar a cada ajuntament.

Last modified: 5 de febrer de 2018