Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Es publica el ‘making of’ de la campanya Tracta’m Bé

21 de desembre de 2015

En el vídeo, d’un quart d’hora de durada, es recullen moments i converses enregistrats durant les sessions fotogràfiques de la campanya. El Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada han publicat, aquest mes de desembre, el vídeo del making of de la campanya Tracta’m Bé, presentada el passat mes d’octubre i que té per objectiu fomentar el respecte i prevenir el maltractaments a les persones grans.

El vídeo, amb un format de curtmetratge, té una durada de 15 minuts i recull moments i converses gravats durant les sessions fotogràfiques que es van dur a terme per elaborar la campanya, amb persones grans d’Igualada i l’Anoia com a protagonistes principals. Aquesta és una acció més de la campanya, que vol contribuir a fomentar els bons tractes a les persones grans i, amb aquesta voluntat, es fa arribar el vídeo als mitjans de comunicació, a entitats i serveis públics, per a buscar-ne la màxima difusió a través de les xarxes socials.

En aquesta campanya visual hi han participat activament els membres del Consell de la Gent Gran de l’Anoia. Uns hi apareixen com a actors i actrius, altres posen la veu en off al vídeo i uns altres fan una tasca més pedagògica per tal que els agents socials puguin observar, detectar i comunicar situacions de possibles maltractaments a les persones grans. A més, els impulsors de la campanya destaquen la tasca d’Enric Esquer, membre del Consell de la Gent Gran, responsable de la codirecció, gravació i edició d’aquest vídeo. Les persones grans, doncs, es mobilitzen davant d’aquest fenomen per tal de prevenir-lo.

El making of de la campanya Tracta’m Bé es pot veure https://youtu.be/Ikfvv-JlU2g

Last modified: 5 de febrer de 2018