Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal recolza els ajuntaments afectats per les pluges del passat 2 de novembre

18 de novembre de 2015

El Consell Comarcal de l’Anoia, des del departament de Medi Ambient, va coordinar una reunió, el passat dimecres 11 de novembre, amb representants de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i els municipis afectats, per unir esforços i coordinar les possibles actuacions a desenvolupar per part de les administracions davant l'afectació de la intensa pluja caiguda el passat  2 de novembre.

A la reunió, hi van assistir el director dels serveis territorials d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Ramon Llejtós, la directora dels serveis territorials de Governació, Rosa Carné, tècnics de la Diputació de Barcelona, la diputada al Parlament de Catalunya, Maria Senserrich, el conseller de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Anoia, Santi Broch i els alcaldes d’alguns dels municipis més afectats com; Montmaneu, Castellfollit de Riubregós, Veciana, Calonge de Segarra i Pujalt que van explicar els efectes i els danys provocats per les pluges i van reivindicar ajudes i millores. Els municipis de Bellprat i Argençola també van patir greus desperfectes i se sumen a la sol·licitud d’arranjaments.

En aquet sentit, des del departament de Governació de la Generalitat es van comprometre a restablir les infraestructures bàsiques d’aquests municipis i per part de la Diputació de Barcelona es treballarà per condicionar els camins i vies d’accés. A més, les administracions també es comprometen a buscar altres línies d’ajuts de la PAC del 2016 i també del Ministeri.

Last modified: 5 de febrer de 2018