Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Una delegació argentina visita el Campus Motor Anoia per a intercanviar experiències sobre el sector de l’automobilisme

17 de novembre de 2015

Els representants de l'Autódromo Rosario EEM participaran en tallers i formacions a les instal·lacions de Castellolí.

El Campus Motor Anoia rep aquesta setmana la visita d'una delegació de l'Autódromo Rosario EEM, de l'Argentina. El grup participarà en diferents formacions, tallers i activitats per a intercanviar experiències i punts de vista amb l’objectiu d’enfortir la relació i treballar conjuntament projectes futurs entre el Campus Motor i l’Autódromo Rosario.

La delegació està formada pel president del Directorio de Empresa Autódromo Ciudad de Rosario, Mauricio Malano, el director general d'Innovació, Ciència i tecnologia de la Municipalidad de Rosario, Roberto Alfredo Bisso, així com el coordinador tècnic de la Secretaria de Gobierno de la Municipalidad de Rosario, Alejandro Perez Biggot.

La delegació va arribar diumenge a la tarda a Barcelona procedent de Rosario, Argentina. Aquest dilluns se'ls va fer un acte de benvinguda a l'ajuntament de Castellolí. La jornada va continuar amb una visita al Parcmotor de Castellolí i al Campus Motor Anoia. Al Campus, va ser rebuts per el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete i el conseller del Campus Motor de l’Anoia, Joan Serra, acompanyats dels vicepresidents de l’ens comarcal. A la tarda, el grup va visitar el Circuit de Catalunya, a Montmeló. Dimarts, els representants de Rosario van dedicar tota la jornada a assistir al congrés mundial “Smart City Expo” que acull aquests dies la Fira de Barcelona.

El dimecres a la tarda els membres de la delegació argentina atendran un taller sobre nous estils de lideratge i desenvolupament de l’emprenedoria corporativa des de les Administracions Públiques. Seguidament participaran en una formació sobre enfocament de gènere i posada en marxa de plans d'igualtat, i una altra sobre l'ús de tecnologies TIC per a minimitzar l’impacte ambiental en la gestió dels projectes.

Dijous al matí serà el torn del taller “Mètodes gerencials moderns”, una formació dirigida a persones amb responsabilitats en empreses petites o mitjanes. El taller té l'objectiu d'aportar a sectors diferents de l’automoció sistemes per millorar la seva competitivitat. Un altre dels objectius és establir una estratègia de cooperació transnacional conjunta per a ampliar la visió de la gestió del sector de l'automobilisme. A la tarda, es posarà punt i final a la visita amb una sessió dedicada a treure conclusions de l'experiència i amb una visita a les instal·lacions d’IDIADA.

Aquestes activitats s'emmarquen dins del projecte de “Cooperació per al desenvolupament Argentina-Catalunya” finançat per la Diputació de Barcelona i desenvolupat pel Consell Comarcal de l’Anoia-Campus Motor Anoia, juntament amb la Societat de Tècnics d’Automoció (STA), l’Ajuntament de Rosario-Autódromo de Rosario (Argentina) i Parcmotor Castellolí.

Last modified: 5 de febrer de 2018