Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal recorda a les entitats que organitzen activitats d’educació en el lleure amb menors de 18 anys que han de notificar-les a la Generalitat

3 de juny de 2013

Des del Consell Comarcal de l’Anoia es vol fer recordatori a totes aquelles entitats, associacions i organismes que organitzen activitats d’educació en el lleure i en les que participen menors de 18 anys, que és un requisit complir el Decret 137/2003, de 10 de juny i notificar les activitats a la Generalitat de Catalunya fins a vint dies abans del seu inici.

Aquest decret regula les acampades, els camps de treball, els casals de vacances, les colònies, les rutes i qualsevol altra activitat assimilable, que sigui quina sigui la seva denominació i característiques, habitualment realitzen les entitats d’educació en el lleure infantil i juvenil quan es desenvolupen a Catalunya amb un nombre de participants menors de 18 anys superior a sis i l’activitat tingui una durada de tres o més nits consecutives o, en el cas dels casals de vacances, quatre o més dies consecutius, malgrat siguin interromputs pel cap de setmana.

Com es pot notificar?

La notificació de l'activitat es realitza telemàticament mitjançant el web www.gencat.cat/joventut a la secció d’Educació en el lleure. Allà trobareu informació de com fer la notificació en línia i altra documentació interessant com la publicació “Anem Preparats’, un recull de consells, normes, mesures pràctiques, telèfons i adreces útils per dur a bon terme les activitats de vacances.
Un cop hi accediu podeu entrar les dades de l'activitat directament i, en finalitzar, el sistema us permet obtenir la notificació de l’activitat feta en format paper, la qual haureu de tenir a disposició fins que finalitzi l’activitat.

El sistema també permet fer modificacions, atès que el nombre d’infants i joves inscrits i altra informació pot variar respecte la primera notificació. Aquest programa informàtic només funciona amb els navegadors Explorer7 i Mozilla Firefox.

Tot i els avantatges que comporta la notificació electrònica, si teniu alguna complicació, podeu notificar l’activitat de manera presencial o per correu, per mitjà de l'imprès que us podeu descarregar al mateix web. Cal presentar-lo per duplicat al Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia (plaça Sant Miquel, 5 d’Igualada), a les coordinacions territorials o als serveis centrals de la Direcció General de Joventut (C/ Calàbria, 147 de Barcelona). També es pot presentar a qualsevol servei de l'Administració que disposi de Registre d'entrada, com per exemple l’Oficina de Benestar Social i Família de l’Anoia, ubicada al Centre Cívic del Barri Montserrat del carrer Orquídies, 2 d’Igualada, o bé per correu postal certificat.

Per a qualsevol dubte podeu trucar al Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia (93 805 15 85) o enviar un correu electrònic a joventut@anoia.cat

Last modified: 5 de febrer de 2018