Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

II Tirada de Bitlles Catalanes Intergeneracional de l’Anoia

3 de juny de 2013

El Consell de la Gent Gran de l’Anoia ha organitzat un seguit d’activitats per aquest 2013, seguint el dinamisme que es va emprendre l’any passat amb la celebració de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional. Caminada, petanca, tirada de bitlles, pedalada, formacions en diferents àmbits, visites culturals per la comarca, ... És per aquest motiu, que volem informar de la darrera activitat intergeneracional.

El diumenge 9 de juny tindrà lloc la “II Tirada de bitlles Catalanes Intergeneracional a la comarca de l’Anoia” organitzada per l’Associació de Gent Gran de Jorba, Jorbencs Embitllats i amb la col·laboació de l’Ajuntament de Jorba, la Unió Esportiva de Jorba , el Consell de la Gent Gran de l’Anoia i el Consell Comarcal de l’Anoia.

La Tirada de Bitlles tindrà lloc al nou camp de fútbol de Jorba – a El Puig, al Costat de la Piscina. Les inscripcions seran a 2/4 de 10 del matí i es començarà la Tirada a les 10h. Hi haurà tres categories: Masculina, Femenina i Infantil, aquesta última fins als 13 anys. Les inscripcions costaran un 1€ per als majors de 18 anys.

Tots els primers classificats tindran premi, encara que la idea d’anar tota la família a passar una bona estona coneixent les Bitlles catalanes pot ser un gran premi.
Hi haurà premis per a tots els participants.

Last modified: 5 de febrer de 2018