Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal rep més de 600 consultes sobre les preferents de Catalunya Caixa en 4 mesos

6 de febrer de 2013

L’ens comarcal ha gestionat 400 sol·licituds d’arbitratge un procediment gratuït ràpid i senzill

L’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal de l’Anoia ha atès presencialment, telefònica o per correu electrònic, més de 600 consultes sobre les participacions preferents en aquest darrers 4 mesos i ha tramitat unes 400 sol·licituds d’arbitratge perquè es resolguin via arbitratge de consum.

Junta Arbitral de Catalunya ha dictat els primers casos favorables als consumidors afectats, als quals recuperaran el 100% del capital invertit. La solució d’aquests casos ha estat possible gràcies a l’acord assolit per l’Agència Catalana del Consum amb Catalunya Caixa.

L’arbitratge és un procediment ràpid, senzill i gratuït atès que no necessita ni advocat ni procurador i que no suposa cap cost ni pel consumidor ni per l’empresa, el cost és assumit per l’Administració.

L’equip tècnic de l’Oficina del Consumidor està a la disposició de totes aquelles persones que necessitin més informació i/o assessorament sobre les preferents de Catalunya Caixa. Per consultes poden dirigir-se a l’oficina de consum del Consell Comarcal de l’Anoia a la plaça Sant Miquel 5 d’Igualada, trucar al 938051585 o escriure un correu electrònic a consum@anoia.cat

Last modified: 5 de febrer de 2018