Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal reparteix 1200 “Boc’n roll” als alumnes de primària

23 de febrer de 2011

Dins les diferents actuacions que fa l’ens comarcal per la conscienciació a la població de la implantació de la recollida de la matèria orgànica, ara, per conscienciar i promoure la reducció de residus entre els joves, repartirà 1200 “boc’n roll” als alumnes de primària de 14 escoles de la comarca.

 

Es tracta d’un embolcall reutilitzable, de llarga durada i que espot rentar. Permet embolicar els entrepans sense utilitzar materials d’un sol ús com el plàstic film o el paper d’alumini. D’aquesta manera es dona als alumnes un consell de bones practiques per reduir els residus que tots generem i a la vegada pot suposar un petit estalvi econòmic a les famílies.

El passat 22 de febrer a l’escola Mare de Deu del portal de Prats de Rei se’n va fer la presentació i el primer lliurament amb la presència de la consellera de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Anoia, Loudes Oliveras, l’alcade de Prat de Reis, Francesc Duocastella i la regidora d’ensenyament. Tots van voler destacar la importància de començar a conscienciar i educar de petits en matèria de reciclatge per la conservació del medi ambient.

Aquesta però no és la primera actuació que el Consell Comarcal porta a terme a les escoles. El passat mes d’octubre a totes les escoles dels municipis adherits a la campanya impulsada per l’ens anoienc, ja s’hi va dur a terme diferents tallers i activitats per explicar als alumnes què és la matèria orgànica, quins són els beneficis de reciclar-la i com col·laborar a casa amb el reciclatge de l’orgànica. Les activitats estaven destinades als alumnes d'educació infantil i de tots els cicles de primària.

Last modified: 5 de febrer de 2018