Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Visita institucional del nou gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central, Oriol Morera al Consell Comarcal de l’Anoia

28 de febrer de 2011

Oriol Morera es va entrevistar, el passat dijous 24 de febrer amb Marc Castells, president del Consell Comarcal de l’Anoia, en el marc de la ronda de contactes que el nou gerent de la Regió Sanitària de la Catalunya Central, està duent a terme sobre el territori per presentar-se.

Castells, acompanyat del vicepresident primer, Jordi Mercader i vicepresident 3r Carles Casanova, van tractar amb el nou gerent diversos temes que afecten a la capital de l’Anoia i a la comarca en general.

El gerent va manifestar la voluntat de garantir una atenció sanitària de qualitat a tots els ciutadans i ciutadanes mitjançant una adequada adaptació de l'oferta sanitària a les necessitats dels ciutadans. En aquest sentit va explicar que un dels temes que pretén donar una especial atenció són: avançar en la integració de l'assistència especialitzada i la primària.

La trobada va servir també, segons Castells, per posar-se mútuament a disposició, des de la proximitat, en tot allò que sigui competència de la Generalitat i del Consell.

 

Last modified: 5 de febrer de 2018