Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal reparteix 750 embolcalls reutilitzables per a l’entrepà a 31 escoles de la comarca

29 de gener de 2014

Per tercer any, el Consell Comarcal de l’Anoia, ha reeditat la campanya per reduir els embolcalls de l’entrepà a les escoles i va repartir 750 Boc’n Rolls per promocionar i mostrar les alternatives existents en els embolcalls dels esmorzars per a la reducció de residus.

El Boc’n Roll és un embolcall reutilitzable ja que es pot rentar, de forma rectangular, fet de roba i plàstic que permet posar a dins l’entrepà, galetes o el altres i va tancat amb un velcro. Enguany l’estampació de l’embolcall recorda en imatges la recollida selectiva i que hi va a cada contenidor.

Els Boc'n Roll, s'han fabricat gràcies a la col·laboració d’Ecoembes i Ecovidrio, empreses que gestionen, a través de l’ens anoienc, la recollida selectiva de 21 municipi de la comarca. És doncs, precisament, a les escoles d’aquests municipis i als alumnes de 1r de primària a qui s’ha repartit aquest embolcall.

L’objectiu és evitar la utilització de materials contaminats d'un sol ús com ara el paper d'alumini, el paper transparent o les bosses de plàstic.

Last modified: 5 de febrer de 2018