Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal va donar a conèixer els productes de l’Anoia als programadors de La Mostra

25 d'abril de 2012

Sota el nom “L’Anoia del Camp a la Taula” l’ens comarcal va oferir un aperitiu de productes alimentaris elaborats a la nostra comarca.
Aprofitant l’avinetesa de la Mostra de Teatre, que va tenir lloc a Igualada el passat cap de setmana, el Consell Comarcal de l’Anoia en el marc de la jornada de programadors, va oferir  un aperitiu amb l’objectiu de donar a conèixer els productes i l’artesania alimentaria elaborada a casa nostra com l’oli, embotits, formatges, cava entre molts d’altres.

En un acte a la llotja de la Mostra de Teatre, el passat divendres 20 d’abril el vice-president primer del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Calpe, no va voler deixar passar l’oportunitat de presentar aquest projecte “L’Anoia del Camp a la Taula” que identifica l’artesania alimentaria de la nostra comarca i tots els comerços i establiments que n’ofereixin. A més, el vicepresident va manifestar l’aposta que fa l’ens comarcal per donar a conèixer, amb accions com aquesta, la qualitat dels productes artesans alimentaris de l’Anoia amb l’objectiu d’enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat. Així, un centenar de programadors d’arreu de la geografia catalana i de l’estat, van poder degustar productes com el Cava de Pagès Entrena i de Torrens Moliner, els embotits de Cal Codina, coques d’Igualada de la Pastisseria Pla, Formatges de Làctics la Tossa, fruits secs de Mas d'en Nogués, mel de Mas Buret, oli d’Agro Igualada, entre altres.

Vista generalAquesta acció s’emmarca dins el programa “Xarxa Productes de la terra”  amb l’objectiu d’enfortir el teixit empresarial d'aquest sector a la província de Barcelona. La Xarxa, impulsada per la Diputació de Barcelona, està integrada pels Consells Comarcals de l’Alt Penedès, Anoia, Bages, Baix Llobregat, Garraf, Maresme, Osona i Vallès Oriental, el Consorci de Formació i Iniciatives Cercs Berguedà, el Consorci per a la promoció dels municipis del Moianès i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental.

Last modified: 5 de febrer de 2018