Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Esportiu de l’Anoia ofereix un nou Servei d’Atenció a les Entitats Esportives de la comarca

24 de novembre de 2021

Aquesta iniciativa ha estat en bona part possible gràcies a la col·laboració i el finançament del Consell Comarcal de l’Anoia 

El Consell Esportiu de l’Anoia engega aquesta tardor un nou Servei d’Atenció a les Entitats Esportives (SAEE), una iniciativa ha estat possible en bona part gràcies a la col·laboració i el finançament del Consell Comarcal de l’Anoia. Aquest dimecres, 24 de novembre, n’han fet la presentació la presidenta del Consell Esportiu de l’Anoia, Patrícia Illa, i el conseller d’Esports i Cultura de l’ens comarcal, Rafel Galván.

El SAEE és un servei gratuït al qual podran recórrer totes les entitats esportives i no esportives que desenvolupin programes esportius amb infants, joves, adults o persones grans. El SAEE té l’objectiu d’informar de l’actualitat i de les novetats del sector, de formar sobre temes relacionats amb el procés de regularització de les entitats esportives o de qualsevol altre àmbit de la gestió diària i, a més, de relacionar els representants de les entitats amb altres persones i professionals del sector. Precisament, el servei comptarà amb l’assessorament dels professionals del Grup SESPAC, especialitzat en el disseny i gestió de serveis esportius i en el suport a entitats, federacions, consells esportius i ajuntaments.

Patrícia Illa destaca que “aquest servei d’assessorament, de formació i de relació és una gran oportunitat i pot ser de gran ajuda per a totes aquelles entitats que, amb independència de la seva dimensió, ubicació o àmbit, tinguin dubtes o vulguin ser assessorats per professionals del sector”. Rafel Galván, en la mateixa línia, afirma que “la gestió dels serveis esportius i socials de les entitats esportives del nostre territori ha canviat molt els últims anys, és més complicada i requereix més temps, recursos i més professionals, per això hem apostat decididament per la creació d’aquest servei”.

L’horari d’atenció telefònica del servei, a través del número 676 621 829, serà els dilluns i els dimecres, de 15:30 a 19:30h, i els dimarts i els dijous, de 10 a 14h. També s’hi pot contactar a través del correu electrònic saee@ceanoia.cat. L’actualitat relativa al servei es publicarà regularment al web www.ceanoia.cat/saee.

Last modified: 24 de novembre de 2021