Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El diputat Josep Oliva participa al Consell Comarcal en una sessió formativa per a càrrecs electes sobre l’impacte de la legislació actual en polítiques socials en el món local

9 de maig de 2012

Amb la voluntat d’aportar elements de millora en la presa de decisions en l’àmbit dels serveis socials, el Consell Comarcal de l’Anoia va organitzar, juntament amb l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, una sessió de formació per a càrrecs electes en matèria de polítiques socials en el món local. Aquesta activitat s’emmarca en el programa trimestral de formació que es promou des del Departament de Benestar Social i atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia.

A l’acte, en el que hi van assistir una quinzena de regidors de la comarca, van  participar-hi el diputat d'Igualtat, Ciutadania i Benestar Social, Josep Oliva, que va estar acompanyat pel conseller d'Acció Social i Ciutadania de l’ens comarcal, Jordi Batalla.

La sessió formativa promoguda pel Consell Comarcal tenia quatre objectius: donar a conèixer el suport que ofereix l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació als serveis socials municipals; fer una aproximació al marc legal vigent; aportar elements de millora en la presa de decisions en l'àmbit dels serveis socials i clarificar dubtes en relació al tractament de la informació vers la protecció de dades.

També es va comptar amb la participació de Miquel Àngel Manzano, de l’Oficina de Suport Tècnic als Serveis Socials de la Diputació, que va explicar els aspecte tècnics de la Llei 12/2007, d’11 d’octubre, de Serveis Socials, i la Llei 13/2006, de 27 de juliol, de Prestacions Socials de Caràcter Econòmic. Per la seva banda, Núria Giralt Page, lletrada de l’Assessoria Jurídica del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, va explicar la Llei LOPD de Protecció i de Confidencialitat de Dades.

Last modified: 5 de febrer de 2018