Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El director general de Joventut es reuneix amb els representants del Consell Comarcal de l’Anoia

26 de setembre de 2012

El passat dimecres 19 de setembre, el director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig, acompanyat del coordinador territorial d’aquest àmbit, Oriol Martín, van reunir-se amb el vicepresident 4t del Consell Comarcal de l’Anoia, Àngel Soteras i el conseller de Joventut, Xavier Brugués.

La trobada va servir per exposar al director la situació de la nostra comarca en matèria de joventut i la previsió d’accions i nous projectes per al 2013, posant especial èmfasis en la necessitat de seguir apostant pel tècnic compartit com la millor fórmula per desenvolupar politiques integrals de joventut.
Amb la figura dels tècnics dinamitzadors de Joventut compartits, el Consell Comarcal ajuda els municipis petits amb pocs recursos humans perquè puguin disposar d’una persona dedicada en exclusiva a les tasques relacionades amb joventut i a desenvolupar el Pla Local de Joventut i entre altres projectes a executar.

Durant la trobada també van parlar dels recursos econòmics del Pla Comarcal de Joventut. En aquest sentit el director general va aprofitar per explicar de primera mà les novetats dins dels plans comarcals i va afirmar que des de la Generalitat es continuarà apostant i mantenint els recursos que fins ara s’han atorgat.

Last modified: 5 de febrer de 2018