Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El nou Pla Comarcal de Joventut ja està en marxa

3 de maig de 2013

Professionals i entitats de tots els àmbits participen en la diagnosi d’un document que marcarà les polítiques que es duran a terme els quatre anys vinents per donar resposta a les necessitats dels joves anoiencs.
El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia ja està treballant en l’elaboració del nou Pla Comarcal de Joventut. Aquest document definirà les polítiques per al col·lectiu juvenil que es duran a terme entre els anys 2013 i 2016 als municipis anoiencs.

El pla s’està elaborant gràcies a la participació de tots els agents comarcals que treballen en aquesta matèria. Així, en la fase de diagnosi s’ha comptat amb la col·laboració de diversos representants polítics i professionals en joventut a la comarca de l’Anoia, així com també d’altres àmbits com els serveis socials, la promoció econòmica, l’ensenyament, la participació ciutadana o la salut.

També hi han participat el cos de seguretat dels Mossos d’Esquadra i el Servei d’Ocupació de CatalunyaTambé hi han participat el cos de seguretat dels Mossos d’Esquadra i el Servei d’Ocupació de Catalunya, i s’han tingut en compte l’opinió de diverses entitats de lleure i altres associacions dedicades a la promoció econòmica.

Les aportacions de tots aquests agents han permès detectar les principals problemàtiques que afecten els joves de la comarca. A partir d’aquí es concretaran les polítiques, programes i actuacions que es duran a terme.

Actualment  el Servei Comarcal de Joventut del Consell està finalitzant la diagnosi del pla amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El conseller de joventut del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Brugués, i la cap del departament, Soraya Pérez, agraeixen la col·laboració de tots els professionals que, mitjançant qüestionaris, entrevistes i sessions participatives, han fet possible l’elaboració del diagnosi, la qual guiarà a l’elaboració de les línies de treball que permetran donar resposta a les necessitats dels joves de la comarca.

Last modified: 5 de febrer de 2018