Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

“Millora de la gestió i dinamització de les juntes dels casals municipals”, nova formació per a gent gran

7 de maig de 2013

El Consell de la Gent Gran de l’Anoia recolzat pel Consell Comarcal de l’Anoia organitza una formació gratuïta dirigida a persones grans titulada “Millora de la gestió i dinamització de les juntes dels casals municipals”.
Es tracta d’una formació impulsada per la Junta Permanent a fi d’actualitzar o aprendre nous coneixements sobre la gestió d’associacions de gent gran.
La formació es durà a terme els dies 21, 28 de maig, 11 i 18 de juny de 10 a 12h del matí a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia. La formació anirà a càrrec de Marcel Munné Prats, treballador social i màster en economia social, amb una llarga trajectòria professional en l’àmbit de la docència.

Les inscripcions estan obertes a totes les persones grans interessades en realitzar la formació i serà efectiva enviant un correu electrònic a gentgran@anoia.cat o bé per telèfon 938051585 (extensió 5) facilitant el nom, cognoms, telèfon i adreça electrònica. Les places són limitades i per aquest motiu s’atendran segons rigorós ordre d’inscripció.

En el mateix marc, ja s’ha dut a terme una formació gratuïta dirigida a persones grans titulada “Comunicar-se bé per entendre’ns millor”.
Els participants han valorat el curs com a molt enriquidor i molt satisfactori. La experiència i la llarga trajectòria professional en l’àmbit de la docència de la mediadora i formadora en PNL, Elena Castellano, ha fet possible aquest excel·lent resultat.

Last modified: 5 de febrer de 2018