Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Servei Comarcal de Joventut del Consell organitza una sessió formativa sobre com informar i orientar els joves en temes acadèmics

5 d'abril de 2012

Fins al 10 d’abril es poden fer les inscripcions a la sessió, que s’adreça a professionals de les polítiques de Joventut, centres educatius i altres professionals relacionats amb la matèria

El dijous 12 d’abril tindrà lloc al Consell Comarcal de l’Anoia una sessió formativa sobre com informar i orientar els joves en temes acadèmics. L’acte, organitzat pel Servei Comarcal de Joventut del Consell, amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat, s’adreça a professionals de les polítiques de joventut, a centres educatius i a altres professionals de diversos àmbits, per exemple d’Ensenyament, Serveis Socials o Promoció Econòmica que hi estiguin interessats.

La sessió tindrà lloc de 9 del matí a 2 del migdia i s’estructurarà en quatre blocs. El primer bloc tractarà sobre com informar, orientar i assessorar, mentre que en el segon bloc s’abordaran els itineraris acadèmics. La sessió continuarà amb un tercer bloc en què s’exposaran alguns exemples de bones pràctiques en assessorament, informació i orientació acadèmica als joves, i es tancarà amb una xerrada debat entre els assistents.

Les persones interessades s’hi poden inscriure fins al dia 10 d’abril, trucant al 93 805 15 85 o escrivint a joventut@anoia.cat. Cal indicar el nom i cognoms, el lloc de treball, la institució i el municipi, i una adreça electrònica o un telèfon de contacte.

Last modified: 5 de febrer de 2018