Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Servei Comarcal de Joventut del Consell organitza una xerrada sobre Eficiència a la festa: propostes de millora en l’organització i la seguretat d’esdeveniments

17 de març de 2013

El dimecres 27 de març tindrà lloc al Consell Comarcal de l’Anoia una xerrada sobre l’Eficiència a la festa: propostes de millora en l'organització i la seguretat d'esdeveniments.

L’acte, organitzat pel Servei Comarcal de Joventut del Consell i fes-ta la festa, s’adreça a regidors i tècnics de joventut i cultura i altres agents com entitats i comissions de festes que organitzin esdeveniments al municipi, que hi estiguin interessats.

La xerrada pretén exposar la normativa en matèria d’espectacles, ajudar i orientar perquè les contractacions de proveïdors i serveis compleixin amb totes les garanties legals i professionals, oferir informació teòrica - practica i presentar noves eines i aplicacions.

La sessió tindrà lloc de 18h a 20:30h i s’estructurarà en quatre blocs. El primer bloc tractarà sobre els principals aspectes legals en la contractació i organització d’espectacles (Llei d’espectacles públics i l’obligatorietat dels PAU, Llei de Propietat Intel·lectual i la contractació dels músics). El segon bloc com escollir les empreses i els equips que necessitem; prevenció de riscos laborals. La sessió continuarà amb un tercer bloc en què s’exposaran les aplicacions eficients que milloren la informació, la seguretat i la velocitat en les produccions, i es tancarà amb una ronda de preguntes i anàlisi de problemàtiques.

Les persones interessades s’hi poden inscriure escrivint a joventut@anoia.cat. Cal indicar el nom i cognoms, el lloc de treball, la institució i el municipi, i una adreça electrònica o un telèfon de contacte.

Last modified: 5 de febrer de 2018