Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Formació per a gent gran: “Comunicar-se bé per entendre’ns millor”

19 de març de 2013

El Consell de la Gent Gran de l’Anoia amb el suport del Consell Comarcal de l’Anoia organitza una formació gratuïta adreçada a persones grans titulada “Comunicar-se bé per entendre’ns millor”.

Es tracta d’una formació impulsada per la Junta Permanent a fi d’actualitzar o aprendre nous coneixements sobre habilitats comunicatives i com poden afectar en la nostra relació amb l’altra persona.
Així doncs, els objectius principals de la formació són conèixer els principis de la comunicació interpersonal, aprendre eines per establir una comunicació eficaç amb el nostre interlocutor/a, adquirir habilitats de comunicació per a parlar en públic, així com conèixer i practicar tècniques de resolució de conflictes interpersonals.

La formació es durà a terme els dies 9, 16 i 30 d’abril de 10 a 12h del matí a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia (plaça Sant Miquel, 5). La formadora serà Elena Castellano, mediadora i formadora en PNL, entre altres, amb una llarga trajectòria professional en l’àmbit de la docència.

Les inscripcions estan obertes a totes les persones grans interessades a realitzar la formació. Es poden fer enviant un correu electrònic a gentgran@anoia.cat o bé per telèfon 938051585 (extensió 5) facilitant el nom, cognoms, telèfon i adreça electrònica. Les places són limitades i per aquest motiu s’atendran segons ordre d’inscripció.

Last modified: 5 de febrer de 2018