Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Servei d’Acollida de l’Anoia adapta la seva comunicació a diferents llengües per arribar al màxim possible de persones nouvingudes

29 de novembre de 2021

El nou material del servei està traduït a diversos idiomes i manté sempre un format bilingüe, garantint la presència del català i de la llengua d’origen d’aquestes persones

El Consell Comarcal de l’Anoia ha renovat, aquest mes de novembre, els díptics del servei d’acollida i ha dissenyat un nou pòster per fer-ne difusió. La campanya també inclou tres vídeos de format curt pensats per circular per les xarxes socials. 

El nou material del servei està traduït a diversos idiomes i manté sempre un format bilingüe, garantint la presència del català i de la llengua d’origen de les persones nouvingudes. Inicialment els díptics i el pòster s’han traduït a l’àrab, el castellà, l’anglès, el xinès i el francès. Els vídeos, protagonitzats per tres persones usuàries del servei d’acollida comarcal, s’han gravat en àrab, castellà i urdú. Més endavant, es preveu introduir altres idiomes.

El Servei d’Acollida de l’Anoia s’adreça a totes les persones immigrades estrangeres majors de 16 anys que s’empadronen de nou a qualsevol municipi de la comarca, a totes les persones immigrades que hi resideixen des de fa temps i a aquelles que volen iniciar un projecte migratori. Ofereix informació, acompanyament i  formació amb l’objectiu de promoure l’autonomia de les persones nouvingudes.

Last modified: 29 de novembre de 2021