Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El servei de mediació ciutadana del Consell Comarcal assisteix a la X Jornada de mediació

28 de març de 2017

El passat dijous 23 de març es va celebrar la X jornada de mediació sota el títol: la cultura del diàleg i la mediació com a eina educativa. La ponència inaugural va anar a càrrec de la Sra. Maria Carme Boqué, professora titular de la Universitat Ramón Llull experta en mediació amb infants i joves. També es va poder comptar amb la participació de la cap del servei d’Escola i Família del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i amb tres experiències municipals vinculades amb la mediació i l’àmbit educatiu.

La jornada va permetre l’intercanvi d’experiències, inquietuds i propostes entre tots els assistents i va fer incís en el paper rellevant dels servei de mediació ciutadana tant en l’àmbit escolar com en els àmbits de l’educació no formal i informal.

Una representació de l’equip de mediació de l’Anoia, format per la mediadora Maria Sacasas i la coordinadora del Servei, Anahí de Febrer, van assistir a la jornada i van participar també en la fotografia que es van fer els 46 ens locals que tenen serveis de mediació per celebrar els 10 anys de servei a la demarcació de Barcelona.

Last modified: 5 de febrer de 2018