Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Igualada tindrà una seu de l’Agència Tributària Catalana al setembre

30 de març de 2017

El Consell Comarcal de l'Anoia cedirà a l'ens a través d'un conveni espai de la Casa de Cultura

Aquest dimecres el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, i el vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local i alcalde d’Igualada, Marc Castells, s’han reunit amb els agents socioeconòmics de la comarca per explicar-los que el Consell cedirà a l'Agència Tributària de Catalunya a través d'un conveni un espai a Igualada per a la implantació al setembre d'un punt de servei i d'atenció al públic.

El Consell Comarcal posarà a disposició de l'ens l'espai necessari per a la ubicació de la seu a les seves dependències de l'edifici Casa de Cultura (carrer de Sant Carles, 83), un total de 65 m2. Les obres d'adequació i modernització de l'espai per acollir-hi l'ens aniran a càrrec del Consell Comarcal de l'Anoia, amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

L'agència Tributària catalana durà a terme en aquest punt les funcions d’atenció, informació i assessorament als contribuents o als seus representants, les de gestió, comprovació, liquidació i recaptació dels impostos propis o cedits competència de l’Agència i les de recaptació d’ingressos públics.

El passat mes de setembre l'Ajuntament d'Igualada, el Consell Comarcal de l'Anoia, la Síndica de Greuges i catorze col·lectius locals van signar un Manifest en defensa de l'Oficina liquidadora d'Igualada i l'Anoia, situada al carrer de Tarragona. El text reclamava al Departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya que mantingués els serveis a l'oficina d'Igualada i demanava que Igualada acollís una de les futures oficines de gestió integral de l'Agència Tributària Catalana.

Aquesta nova oficina de l'Agència catalana formarà part de l'actuació prioritària de l'agència catalana de desplegament territorial i competencial, aplicant els principis de desconcentració, descentralització i proximitat.

Last modified: 5 de febrer de 2018