Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Els comerços d’Igualada i l’Anoia se sumen a la campanya Tracta’m bé

9 de febrer de 2016

La campanya Tracta’m bé de prevenció dels maltractaments a les persones grans, que duen a terme conjuntament el Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada des del mes d’octubre de 2015, inicia noves accions amb l’objectiu de mantenir la sensibilització de la ciutadania. Des del passat mes de gener, nombrosos comerciants de la capital i del conjunt de la comarca s’han sumat a la iniciativa i difonen les imatges de la campanya als seus establiments.

Aquesta consta de sis fotografies diferents, que reflecteixen situacions amb personatges reals, acompanyades de missatges que conviden a reflexionar al voltant del respecte i el bon tracte a les persones grans.

Tots aquells establiments interessants a col·laborar amb la campanya, poden passar a recollir els pòsters i altres materials promocionals per les oficines d’Igualada Comerç (c/ La Torre, 5), pel departament de Promoció Cultural i Comerç de l’Ajuntament (Pl. Sant Miquel, 12, 2n pis) o pel departament d’Acció Social (c/ Trinitat, 12, 2n pis) i també al Consell Comarcal de l’Anoia (Pl. Sant Miquel, 5).

Des de l’Ajuntament i el Consell Comarcal s’agraeix la bona predisposició del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, d’altres associacions de gent gran d’Igualada, dels col·lectius de comerciants Igualada Comerç, Nou Centre Igualada i Associació de Botiguers del Mercat de La Masuca, i altres gremis que col·laboren en la difusió de la campanya.

Last modified: 5 de febrer de 2018