Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Pren forma l’app que promocionarà 3 rutes pels castells de l’Anoia – Finalitzada la producció d’una de les rutes, es busquen més veus per enregistrar les dues rutes restants.

2 de febrer de 2016

El Consell Comarcal de l’Anoia està en plena producció de la creació de l’aplicació que promocionarà 3 rutes pels castells de l’Anoia. Una de les rutes ja està finalitzada i actualment l’entitat cerca més persones voluntàries que vulguin participar en la gravació dels àudios de les altres dues rutes, es tracta de veus que expliquen el recorregut a través de personatges històrics.

Aquesta és la segona crida que l’entitat fa, la primera va permetre gravar una de les rutes i ara calen nous voluntaris/es per a les dues restants. Es necessiten persones preferiblement de les poblacions que fan referència a les dues rutes que falten per produir, per tant, caldrien veus de veïns i veïnes de Castellfollit, Calonge, Calaf,  St. Pere Sallavinera, els Prats de Rei, Rubió, Veciana, Jorba, Argençola, Sant Martí de Tous.

És preferible que els locutors/es tinguin habilitats teatrals i bona locució per tal d’interpretar personatges medievals a través dels quals s’explica la història dels nostres castells. També interessen persones de totes les edats però sobretot grans, ja que són les més difícils de trobar. Els interessats/des en rebre més informació i/o fer arribar la seva sol•licitud de col·laboració ho poden fer a través del correu turisme@anoia.cat

Per a la producció de la primera ruta enregistrada s’ha comptat amb la col•laboració d’una vintena de persones que han viscut l’experiència d’una manera molt positiva i a qui el Consell Comarcal agraeix la seva disposició.

“Anoia, terra de castells” és una iniciativa del Consell Comarcal de l’Anoia per a la promoció del territori a través de la posada en valor del patrimoni arquitectònic que suposen aquestes fortaleses. Fins el dia d’avui, s’han desenvolupat diferents accions promocionals, entre elles un desplegable amb una selecció de 25 torres i castells. La publicació es pot trobar a tots els punts d’informació turística de la comarca i a les oficines del Consell Comarcal.

Last modified: 5 de febrer de 2018