Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Es presenta el Circuit d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Anoia

14 de febrer de 2023

El Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia ha creat el Circuit d’Habitatge per atendre les situacions d’urgència i d’atenció immediata. Així, el passat dimecres 8 de febrer, es presentava el document a la Delegació de la Catalunya Central del Col·legi de Treball Social.

El treball, que ha anat a càrrec de professionals del Consell Comarcal de l’Anoia, estableix criteris unificats d’atenció i coordinació amb serveis especialitzats com habitatge i jutjats que ajudaran a donar resposta de forma ordenada i correcta.

La dispersió territorial i la quantitat de nuclis rurals de la comarca, ha anat fet que cada cop fos més necessària la presència de professionals de l’habitatge a diferents punts de la comarca. Així, amb el temps, cada cop ha anat augmentant més l’atenció per part de treballador/es socials en els nuclis més rurals, el que ha suposat una oportunitat per a compartir experiències i coneixements entre professionals que ha donat com a fruit aquest circuit d’habitatge i del qual també es podran beneficiar altres territoris.

La consellera de Serveis a les Persones, Sandra Fernández, ha posat en valor la qualitat del servei i el gran nivell i compromís dels tècnics de l’Oficina de l’Habitatge i ha dit que “protocols com aquests ens ajudaran a tenir un servei encara més eficient a l’Anoia, però també a altres comarques que vulguin adoptar-lo” 

Last modified: 14 de febrer de 2023