Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Pilates Nou Món, un centre amb bones energies

22 de desembre de 2015

La Isabel Maria Galera és una emprenedora amb tradició familiar, els seus pares sempre han tingut negocis i per ella ser autònoma forma part de l’aventura de la vida mateixa. En alguna ocasió ha treballat com assalariada però no se sent tan còmoda. De fet, abans de muntar el seu centre de pilates treballava com a monitora autònoma per altres centres i ho va deixar per provar sort amb un negoci propi a Itàlia que no li va acabar de funcionar. Quan va tornar va buscar de nou una oportunitat com a monitora. En no trobar-la va voler remuntar la seva carrera professional tornant a ser la seva pròpia cap. Així, va decidir que si no hi havia feina de monitora, ella la crearia i va muntar el seu centre de Pilates Nou Món.

Amb la decisió presa i l’esperit emprenedor que sempre l’ha acompanyat només li faltava l’assessorament d’un professional. Li van recomanar el servei per a empresaris de l’Ajuntament de Vilanova, on va trobar l’acompanyament que necessitava per a posar en marxa el seu negoci. Amb ells va elaborar el seu pla d’empresa, va cercar el finançament i va tramitar tot el que es requeria perquè Pilates Nou Món fos una realitat. La Isabel està molt satisfeta del servei rebut, el recomana fermament i reconeix que “sense ells el camí no hagués estat el mateix”. “Els principis són durs, i el que semblava molt difícil, amb el suport dels tècnics de l’Ajuntament, es converteix en fàcil”. La Isabel convida a tothom que vulgui obrir un negoci que s’informi del servei per a emprenedors del seu Ajuntament o del Consell Comarcal i que perdi la por perquè “no tens per què estar sol, et poden acompanyar grans professionals”.

Ja fa un any i mig que Pilates Nou Món va aixecar la persiana, un centre que com explica la seva propietària “és una gran família que intenta fer la vida una mica més amable a través de la pràctica de pilates, ioga, dansa, zumba, gimnàstica divertida per a gent gran... i fins i tot dietes ayurvèdiques”. Pilates Nou Món és el fruit d’un esperit emprenedor, amb ganes d’experimentar i sense por a equivocar-se. Com explica la Isabel: “intentar les coses és millor que no intentar-les”.  Amb aquesta filosofia treballa cada dia i de tot el procés en fa un balanç molt positiu “puc treballar en el que m’agrada i alhora puc ajudar que el món sigui una mica millor”.

El servei d’atenció a l’emprenedor de l’Ajuntament de Vilanova del Camí  conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament de Masquefa i l’Ajuntament d’Igualada, realitzen accions i serveis dirigits a totes les persones que estiguin pensant en obrir el seu propi negoci. S’ofereix orientació i assessorament dels passos i tràmits que s’han de dur a terme, des de l'anàlisi de l'oportunitat empresarial fins a la creació de l'empresa, a més d'oferir jornades, seminaris i activitats formatives per a millorar i ampliar les capacitats i habilitats dels futurs empresaris i empresàries.

Les accions d’emprenedoria que ofereixen aquestes entitats estan incloses dins el Programa Foment de l’Emprenedoria de la Xarxa Emprèn que està subvencionat pel Departament d’Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu i incloses dins el Programa de Cens Local de Serveis a les Empreses que està subvencionat per la Diputació de Barcelona. Totes les persones que estiguin pensant a obrir el seu propi negoci poden adreçar-se a qualsevol de les quatre entitats on rebran informació i orientació per a la creació d’una empresa.

Coneix l’experiència de la Isabel:  https://youtu.be/x-OGm8Ikg3k

Més informació:
Ajuntament de Vilanova del Camí. Centre Innovació Anoia
C/ dels Impressors, 12 de Vilanova del Camí. Tel. 938054411
Consell Comarcal de l’Anoia
Plaça Sant Miquel, 5 d’Igualada. Tel. 938051585
Ajuntament d’Igualada. Ig-Nova Tecnoespai
Av. Barcelona, 105 d’Igualada. Tel. 938066555
Ajuntament de Masquefa. Centre Tecnològic Comunitari
Av. Catalunya, 60 de Masquefa. Tel. 937727828

Last modified: 5 de febrer de 2018