Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Escola de dansa del Consell Comarcal actua a l’escola Joan Margall de Vilanova del Camí

25 de novembre de 2015

El passat dijous 19 de novembre les alumnes de l'escola de dansa  del Consell Comarcal de l’Anoia van ballar pels alumnes d'educació infantil de l'escola Joan Maragall de Vilanova del Camí.

La invitació i exhibició respon a un monogràfic sobre dansa que fan els alumnes del Joan Maragall durant tot el curs i que van voler començar aprofitant les celebracions de la diada de Santa Cecília.

L'escola de dansa va presentar tres peces: una de dansa clàssica i dues de dansa moderna, coreografiades dues d'elles per Elena Bernal i una per Mariona Gené i Mireia Valls.

La directora pedagògica de l'escola de dansa, Elena Bernal, va iniciar l’espectacle fent una presentació i breu explicació sobre la dansa adreçada i dirigida a l'edat dels nens i nenes que en finalitzar van fer preguntes i alguns d'ells petites demostracions de dansa.

Elena Bernal, directora de l’escola de dansa del Consell Comarcal manifesta que “l’objectiu és transmetre als nens des de petits la sensibilitat i la bellesa que transmet la dansa acompanyada de mestres de música clàssics i altres de música moderna que aporten una riquesa a l'imaginari dels nens/es contribuint, d'aquesta manera, a la seva formació cultural."

Last modified: 5 de febrer de 2018