Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Se celebra la Taula Comarcal de Joventut que reuneix els regidors i regidores de la matèria i els representants del Consell

25 de novembre de 2015

El Consell Comarcal de l’Anoia va acollir el 12 de novembre la Taula Comarcal de regidors i regidores de Joventut, amb la presència també de la consellera de Joventut, Gemma Fabrés i tècnics del departament.
La reunió, en ser la primera trobada d’aquesta legislatura, va servir d’una banda de presentació de les noves incorporacions de regidors/es de joventut a la comarca i de la mateixa consellera, i de l’altra per explicar els serveis que s’ofereixen des d’aquest departament.

Així, la sessió es va centrar en donar a conèixer el Servei Comarcal de Joventut i l’Oficina Jove de l’Anoia, quins són els recursos que s’ofereixen als ajuntaments a través del Catàleg de Serveis juvenils 2016 i com es treballa en xarxa per detectar i establir punts en comú.

La consellera, Gemma Fabrés, va interessar-se per conèixer les necessitats dels ajuntaments i què esperen aquests de l’ens comarcal. Finalment, la sessió, va ajudar a situar i aclarir tots aquells dubtes que tenien els regidors i regidores de joventut.

El Servei Comarcal de Joventut està al servei de tots els municipis de la comarca. Per a qualsevol aclariment podeu contactar trucant al 93.805.15.85 o bé enviar un correu electrònic a joventut@anoia.cat.

Last modified: 5 de febrer de 2018