Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal va participar al Carnestoltes d’Igualada

10 de febrer de 2016

El passat dissabte 6 de febrer, l'escola de dansa del Consell Comarcal de l'Anoia va participar a la rua del carnestoltes d'Igualada. Les alumnes avançades de l'escola de dansa van ser les responsables d’organitzar i portar a terme la carrossa i la coreografia per la rua de carnestoltes. Sota el títol "Fusion Dance" , la coreografia fusionava el Hip - Hop amb la dansa clàssica, dues de les matèries que ofereix l'escola, entre altres.

Alumnes, pares i mares, professors i familiars van formar un equip excel·lent per portar a terme aquesta fita, mostrant l'estimació que tota la comunitat educativa té per la dansa i per l’escola de dansa del Consell Comarcal de l'Anoia.

La participació a la rua respon, a més de ser una activitat lúdica i festiva, al treball de valors educatius i socials tan importants com; el treball en equip, la cohesió de grup, la il·lusió i la motivació per a la dansa i tot el que aquesta activitat aporta a la formació de la personalitat dels nens i nenes que venen a l'escola.

Tot plegat fa evident la importància de la feina que es fa a l'escola.

Escola de Dansa del Comarcal de l'Anoia

Last modified: 5 de febrer de 2018