Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Esport i gastronomia, els plats forts de l’Anoia Race Tour 2015

17 de març de 2015

Coincidint amb les vacances de Setmana Santa, el pròxim dissabte 4 i diumenge 5 d'abril arriba a la Pobla de Claramunt la cinquena edició de l'Anoia Race Tour amb un programa ple d'activitats esportives i gastronòmiques, una àmplia oferta per gaudir de la comarca en família. Així, el dissabte durant tot el dia i paral·lelament al desenvolupament de les curses, els visitants, participants i acompanyants podran gaudir de la "Fira Anoia, del Camp a la Taula", una mostra de productes gastronòmics de la comarca de la mà dels artesans: Tous d’Anoia, Forn de la Pobla - Pastisseria Jordi, Espina de Ferro, Làctics la Tossa, Mas d'En Nogués, Mas Bonans, L'Hort de Montserrat, Mas Buret, La llar dels meus dolços i Cal Codina de Tous.

L’Anoia, del Camp a la Taula és una iniciativa del Consell Comarcal, un projecte que reconeix a totes aquelles persones i empreses que amb el seu treball diari mantenen vives les tradicions de la nostra terra i fan una aposta pels productes de proximitat. L’objectiu és donar a conèixer aquest producte artesà de qualitat elaborat al nostre territori. La fira estarà ubicada a la plaça de l’ajuntament de la Pobla i l’horari és de 12 a 20 hores.

A aquesta oferta gastronòmica se li sumen els menús especials que els restaurants del municipi han preparat per als dinars i sopars del cap de setmana amb preus que van dels 14 al 21 euros. Es podran trobar a l'Hotel Robert, al Mas dels Vivencs, al Cau de l'Ais i al Camí del Castell.

Pel que fa l'oferta esportiva, i com a novetat destaca la celebració de la VolCat (volta a Catalunya per etapes amb bicicleta de muntanya d’àmbit internacional) que tindrà lloc el dissabte 4. Així, l'Anoia Race Tour presenta aquest any 2 modalitats BTT, la primera opció de 85km en format competitiu i compartint cursa amb la segona etapa de la VolCat, i una segona opció no competitiva de 35km en format de pedalada popular. La sortida serà a les 9 del matí, tant pels concursants de la VolCat com pels de la cursa bàsica.

La segona proposta esportiva arribarà a les cinc de la tarda, sigui caminant o a contrarellotge, intentant ser el més ràpid, els participants hauran de pujar al Castell. L’arribada a dalt estarà plena de sorpreses, animació i avituallament. Hi haurà un concert de folk a les set de la tarda i una festa d'última copa al Camí del Castell amb música i gintònic especial Anoia Race Tour. Diumenge serà el dia de les activitats familiars.

L’Anoia Race Tour està organitzat per Anoia Turisme des del Consell Comarcal de l’Anoia juntament amb l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport i l’Ajuntament de La Pobla de Claramunt. L’objectiu de l’esdeveniment és oferir una oferta de qualitat a la vegada que es posiciona l’Anoia com un dels millors destins pel turisme esportiu i en família.

Més informació i inscripcions a www.anoiaracetour.com

Last modified: 5 de febrer de 2018