Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

I Caminada Intergeneracional de la gent gran de l’Anoia

9 d'octubre de 2012

Aquest diumenge 14 d’octubre tindrà lloc la “I Caminada Intergeneracional a la comarca de l’Anoia” organitzada pel Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Anoia juntament amb l’Associació de Gent Gran d’Igualada, Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí Vilanova del Camí i el Casal de Gent Gran de Santa Margarida de Montbui.

La sortida serà a les 10 del matí a l’esplanada entre el carrer del Rec i el carrer de Joan Abad (entre el pont nou i el pont vell d’Igualada i Sta. Marg. de Montbui al costat de la Industrial Igualadina) i l’arribada serà al costat de Can Papasseit. El recorregut que es farà unirà els tres municipis d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui. El recorregut transcórrer al llarg del riu Anoia i estarà  adaptat perquè tothom hi pugui participar (cotxets, cadires de rodes, etc). A l’acabar es facilitarà avituallament.

L’activitat s’emmarca en els actes commemoratius de l’Any de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional, per la qual el Consell Comarcal ha organitzat una programació especial amb l’objectiu divulgar i impulsar l'envelliment actiu com un instrument eficaç per combatre l'aïllament social de les persones grans, així com estimular les relacions entre les generacions. La programació continuarà el diumenge 21 d’octubre amb la “I Pedalejada Intergeneracional pel terme municipal de Jorba” i pel primer cap de setmana de novembre s’ha organitzat també a Jorba una tirada de bitlles catalanes.

Les persones interessades en participar en la caminada només cal que es presentin el mateix dia en el lloc de la sortida, a 2/4 de 10 del matí per tal de fer efectiva la seva inscripció. Esperem que sigui una activitat on hi participi tota la família.

Last modified: 5 de febrer de 2018