Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Anoia, del Camp a la Taula dóna suport a la xerrada saludable “L’aparell digestiu és el segon cervell” organitzada per Qualitat Collbató

28 de gener de 2015

El pròxim divendres Igualada acollirà la xerrada “L’aparell digestiu és el segon cervell” que anirà a càrrec del prestigiós nutricionista Xevi Verdaguer i que organitza el comerç Qualitat Collbató. Amb el seu objectiu de fomentar bons costums en l’alimentació “L’Anoia, del Camp a la Taula” col·labora en l’organització d’aquest esdeveniment que ja ha esgotat totes les entrades posades a la venda.

La trobada tractarà de la importància de consumir productes de qualitat, de temporada i de proximitat. El nutricionista donarà consells per anar a fer la compra i explicarà la influència que té l’alimentació en com ens sentim. En acabar, s’oferirà un petit refrigeri amb aliments sense gluten, sense proteïna de vaca ni derivats a càrrec de la Formatgeria Ancosa, Cal Pepe, Agrobotiga, Mas Bonans, Mas d’En Nogués, Oli Can Gibert.

Xevi Verdaguer va ser el primer català a estudiar Psiconeuroimmunologia i a partir d’aquí s’ha endinsat en el món dels aminoàcids, l’alimentació, la suplementació, la hipnosi i la microimmunologia. La visió holística d’en Xevi sobre la salut humana l’ha convertit en un professional de primer nivell, que té les seves dues consultes plenes de pacients desorientats que busquen alternatives a la medicina convencional.

Qualitat Collbató és una empresa de la comarca especialitzada en la distribució de productes artesanals i ecològics. Disposen d’un catàleg d’alt nivell pel que fa a l’originalitat i la qualitat dels productes. Tots ells són artesanals i de proximitat, a més, de tenir totes les certificacions que autentifiquen la seva qualitat, així com la seva procedència de cultius ecològics. Qualitat Collbató forma part dels establiments adherits a la iniciativa “L’Anoia, del Camp a la Taula”.

L’Anoia, del Camp a la Taula és una iniciativa del Consell Comarcal, un distintiu que reconeix a totes aquelles persones i empreses que amb el seu treball diari mantenen vives les tradicions de la nostra terra i fan una aposta pels productes de proximitat. El logo de L’Anoia del Camp a la Taula és visible en molts establiments comercials que comercialitzin productes agroalimentaris elaborats o produïts a l’Anoia, i també a establiments de restauració que utilitzen aquests productes en l’elaboració dels plats de la seva carta o menú.

Last modified: 5 de febrer de 2018