El pròxim divendres Igualada acollirà la xerrada “L’aparell digestiu és el segon cervell” que anirà a càrrec del prestigiós nutricionista Xevi Verdaguer i que organitza el comerç Qualitat Collbató. Amb el seu objectiu de fomentar bons costums en l’alimentació “L’Anoia, del Camp a la Taula” col·labora en l’organització d’aquest esdeveniment que ja ha esgotat totes les entrades posades a la venda.
La trobada tractarà de la importància de consumir productes de qualitat, de temporada i de proximitat. El nutricionista donarà consells per anar a fer la compra i explicarà la influència que té l’alimentació en com ens sentim. En acabar, s’oferirà un petit refrigeri amb aliments sense gluten, sense proteïna de vaca ni derivats a càrrec de la Formatgeria Ancosa, Cal Pepe, Agrobotiga, Mas Bonans, Mas d’En Nogués, Oli Can Gibert.
Xevi Verdaguer va ser el primer català a estudiar Psiconeuroimmunologia i a partir d’aquí s’ha endinsat en el món dels aminoàcids, l’alimentació, la suplementació, la hipnosi i la microimmunologia. La visió holística d’en Xevi sobre la salut humana l’ha convertit en un professional de primer nivell, que té les seves dues consultes plenes de pacients desorientats que busquen alternatives a la medicina convencional.
Qualitat Collbató és una empresa de la comarca especialitzada en la distribució de productes artesanals i ecològics. Disposen d’un catàleg d’alt nivell pel que fa a l’originalitat i la qualitat dels productes. Tots ells són artesanals i de proximitat, a més, de tenir totes les certificacions que autentifiquen la seva qualitat, així com la seva procedència de cultius ecològics. Qualitat Collbató forma part dels establiments adherits a la iniciativa “L’Anoia, del Camp a la Taula”.
L’Anoia, del Camp a la Taula és una iniciativa del Consell Comarcal, un distintiu que reconeix a totes aquelles persones i empreses que amb el seu treball diari mantenen vives les tradicions de la nostra terra i fan una aposta pels productes de proximitat. El logo de L’Anoia del Camp a la Taula és visible en molts establiments comercials que comercialitzin productes agroalimentaris elaborats o produïts a l’Anoia, i també a establiments de restauració que utilitzen aquests productes en l’elaboració dels plats de la seva carta o menú.
Last modified: 5 febrer, 2018