Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Vine a veure i gaudir de les classes de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal

12 de febrer de 2014

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia obre les seves portes a tothom qui vulgui veure les classes, i també els convida a ballar. Les jornades de portes obertes es faran els dies 13, 17, 18, 19 i 21 de febrer i s’adrecen a famílies, infants i adolescents que vulguin veure classes de dansa. A més, la setmana del 24 al 28 de febrer, no només es podran veure classes sinó també provar de fer-les.

Es tracta de classes per a alumnes a partir de 3 anys, organitzades en diferents matèries que estan regulades pel currículum d’estudis de dansa del departament d’Ensenyament en la modalitat d’ensenyaments artístics.
S’hi podran veure classes d’iniciació a la dansa, de dansa clàssica, de dansa creativa, de dansa contemporània, de treball físic i educació postural, de dansa estilitzada, de castanyoles i de llenguatge musical i hip –hop.

L’Escola de Dansa del Consell ofereix la branca d’estudis en què els alumnes interessats i amb possibilitats poden preparar-se per a les proves d’accés als estudis professionals de dansa que es cursen al conservatori professional de Barcelona, a l’ Institut del Teatre.

Els alumnes que decideixen continuar a l’escola una vegada cursats els estudis elementals en l’etapa de sensibilització a la dansa segueixen en l’etapa d’aprofundiment.

Aquestes jornades de portes obretes que ara organitza l’escola s’adrecen a totes les persones que vulguin conèixer, gaudir i practicar la dansa, tant si volen optar per un recorregut professional, com si volen fer-ho a nivell lúdic, sense deixar, per això, d’assolir unes habilitats que els permetin ballar adequadament.

Trobareu tota la informació sobre els horaris al web de l’Escola de Dansa (www.anoia.cat/escoladedansa/‎)
L’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia es troba al carrer Sant Carles, 83, d’Igualada. El telèfon és el 93 804 50 50.

Last modified: 5 de febrer de 2018