Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Xerrada per a pares i mares: Quin futur espera als nostres fills i filles?

2 de maig de 2016

L’oficina Jove de l’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha organitzat una xerrada per a pares i mares d’estudiants que cursen ensenyament secundari o que estan a punt d’entrar a la secundària dins del programa de suport a la funció educativa de les famílies.

La finalitat d’aquesta és la de crear un espai de diàleg i reflexió compartida per a visualitzar escenaris de futur a partir de determinades preguntes: en què treballaran els nostres fills i filles?, on?, quines competències necessiten adquirir?, quines habilitats?, quins escenaris macroeconòmics i mundials, previsiblement, s’aniran trobant pel camí?, com podem ajudar els pares, i mares, la família…, la comunitat? Aquestes són algunes de les preguntes base per a presentar els escenaris en els quals, a mig i llarg termini, hauran interactuar els nostres joves.

Es parlarà de globalització, tecnologia, societat i valors, treball i joves i futur a través de dues sessions formatives–orientatives que es plantegen a partir d’una metodologia activa que combinarà la presentació del ponent amb un debat compartit entre els assistents.

La xerrada anirà a càrrec de Román Castro, doctor en ciències polítiques i en sociologia. Professor universitari de la UNIR.

Al final es posarà a l’abast de tots els assistents, en format digital, un dossier amb el contingut de les sessions.

La xerrada tindrà lloc els dies 10 i 17 de maig de 19h a 20:30h al Consell Comarcal de l’Anoia Per més informació podeu trucar a l’Oficina Jove de l’Anoia: 93.805.15.85 etx. 4 o enviar un correu electrònic a: anoia@oficinajove.cat.

Last modified: 5 de febrer de 2018