Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

La Fira l’Anoia del Camp a la Taula a l’Anoia Race Tour

1 d'abril de 2015

El pròxim dissabte 4 d’abril, en el marc de l’Anoia Race Tour, els productors artesans de la comarca agrupats sota el distintiu L’Anoia del Camp a la Taula oferiran una mostra de productes gastronòmics. La voluntat de la Fira l’Anoia del Camp a la Taula és fomentar i promocionar el producte de proximitat de la comarca amb la representació d’alguns dels productors artesans de l’Anoia.

La trobada firaire serà de les 12 del matí a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament de La Pobla de Claramunt i participaran els següents productors agroalimentaris: Roqueta de Tous, Forn de la Pobla, Pastisseria Jordi, Espina de Ferro, Làctics la Tossa, Mas d'En Nogués, Mas Bonans, L'Hort de Montserrat, Mas Buret, La llar dels meus dolços i Cal Codina de Tous.

A aquesta oferta gastronòmica se li sumen els menús especials que els restaurants del municipi han preparat per als dinars i sopars del cap de setmana amb preus que van dels 14 al 21 euros. Es podran trobar a l'Hotel Robert, al Mas dels Vivencs, al Cau de l'Ais i al Camí del Castell.

L’Anoia, del Camp a la Taula és una iniciativa del Consell Comarcal, un distintiu que reconeix a totes aquelles persones i empreses que amb el seu treball diari mantenen vives les tradicions de la nostra terra i fan una aposta pels productes de proximitat. El logo de L’Anoia del Camp a la Taula és visible en molts establiments comercials que comercialitzin productes agroalimentaris elaborats o produïts a l’Anoia, i també a establiments de restauració que utilitzen aquests productes en l’elaboració dels plats de la seva carta o menú.

Last modified: 5 de febrer de 2018