Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Outdoor Center Castellolí comença a caminar

25 d'octubre de 2012

Diumenge 21 d’octubre el Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament de Castellolí van donar el tret de sortida a un nou centre per a la promoció turística a l’Anoia. Es tracta del nou "The Outdoor Center", un centre d’activitats esportives a l’aire lliure que es troba ubicat al local "La Brillante" de Castellolí i que té com a objectiu el foment de l'esport, el turisme i la natura a la comarca.

A l'acte d'inauguració van participar Joan Serra, alcalde de Castellolí, Jordi Calpe, vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Anoia i Ramon Prat, representant d’Ocisport, empresa que gestiona i coordina el centre.

L' alcalde Serra va manifestar que “tenir un Outdoor és una molt bona oportunitat pel municipi, és una bona eina per la promoció turística, pel comerç i per donar a conèixer Castellolí”. Per la seva banda, Calpe va explicar l’aposta de promoció comarcal que està duent a terme el Consell Comarcal a través d'activitats esportives com la Montserratina o l’Anoiaracetour i que una xarxa d’Outdoors permetrà consolidar-les. Calpe va afegir que "la voluntat és obrir nous centres Outdoors per tot el territori i que ofereixin esports i formació. Es vol atreure gent al territori i sabem que el gran potencial per posicionar-nos de manera important és ser referent com a destinació d’activitats a l’aire lliure, la BTT i el senderisme". El responsable d’Ocisport, Ramon Prat, va explicar que ja s'està treballant en la creació de més outdoors a la nostra comarca i va afegir que "estem en converses amb diferents municipis com Pujalt, Aguilar de Segarra, entre altres". Prat assenyalava que cada centre té la seva especificitat si bé uns poden oferir unes rutes amb un alt nivell competitiu altres poden oferir unes rutes més bàsiques complementades amb formació.

The Outdoor Center, ubicat al municipi de Castellolí, treballarà  per la dinamització i promoció de les activitats a l’aire lliure amb l'organització d'esdeveniments esportius de tot tipus. Així, aquest diumenge, a més de la inauguració, es va comptar amb una jornada de monogràfics, unes xerrades gratuïtes sobre els beneficis i valors educatius en la BTT i el Biketrial i els beneficis de la marxa nòrdica. La pròxima activitat programada del centre és per aquest diumenge amb una marxa nòrdica oberta a tots el públics. Les persones interessades només han de trucar al 938088091 o escriure un correu electrònic a info@ocisport.net i indicar nom i cognoms edat i telèfon. Trobareu més informació a www.outdoorcenter.cat

Last modified: 5 de febrer de 2018