Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Tirada de bitlles amb motiu de l’Any de l’Envelliment Actiu

30 d'octubre de 2012

Aquest diumenge 4 de novembre tindrà lloc una tirada de bitlles catalanes al camp de futbol de Jorba organitzada per l’Associació de Gent Gran de Jorba i amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia, entre altres entitats. L’activitat està oberta a tothom i les persones interessades hauran de fer la seva inscripció en el mateix camp 30 minuts abans de l’inici del campionat que està programat per les 10 del matí.

L’activitat s’emmarcava en els actes commemoratius de l’Any de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat de la Gent Gran, una festivitat per la qual el Consell Comarcal ha organitzat una programació especial amb l’objectiu divulgar i impulsar l'envelliment actiu com un instrument eficaç per combatre l'aïllament social de les persones grans, així com estimular les relacions entre les generacions.

En el marc de la mateixa commemoració, l'anterior activitat organitzada va tenir lloc el passat diumenge 21 d'octubre amb la “I Pedalada Intergeneracional pel terme municipal de Jorba” una trobada concorreguda tot i el mal temps. Per seguir amb els actes commemoratius durant el mes de novembre també s’organitza el taller de qualitat de vida “Tenim una vida, aprofitem-la!” que Diputació de Barcelona ha concedit i que es realitzarà els dimarts 6, 13 i 20 de novembre de 10’30 a 12h al Consell Comarcal de l’Anoia (les persones gran interessades cal que facin la inscripció per e-mail gentgran@anoia.cat o bé per telèfon 938051585 extensió 5). Com a cloenda de tota la programació comarcal de l’Any de l’Envelliment Actiu, s’ha organitzat una xerrada titulada “Promoció dels drets i deures de les persones grans” que tindrà lloc dilluns 17 de desembre a les 10 del matí al Museu de la Pell.

Last modified: 5 de febrer de 2018