Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

La Trobada de Joves ‘Que no pensin per tu’ s’amplia a tres municipis: Castellolí, Calaf i Vallbona d’Anoia

2 d'octubre de 2014

Organitzades pel Consell Comarcal, aquestes trobades volen fomentar que els joves s’impliquin permanentment en el desenvolupament de polítiques de Joventut, creant un nou canal de contacte directe.

El Servei de Joventut del Consell Comarcal convoca el col·lectiu juvenil a la primera Trobada de Joves de l’Anoia. A més de la sessió prevista per aquest divendres, 3 d’octubre, de les 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, al Campus Motor de Castellolí, també se’n faran unes altres dues per poder arribar a tots els joves de la comarca: el divendres 10 d’octubre a Calaf (a la Sala d’Actes Municipal) i el divendres 17 d’octubre a Vallbona d’Anoia (a la Sala Polivalent Jaume Calveras), totes dues també de les 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre.

Amb el lema ‘Que no pensin per tu’, aquestes trobades s’adrecen a joves entres 13 i 35 anys i volen ser un espai de reflexió i debat sobre diferents temes que són del seu interès. Al mateix temps, pretenen fomentar que els joves s’impliquin, de manera continuada, en el disseny, la planificació i el desenvolupament de polítiques, programes i serveis de Joventut a la comarca, creant un nou canal de participació directe i permanent.

En les sessions es tractaran qüestions com l’educació i la formació, el món laboral i l’accés a la feina, la mobilitat o l’oci i el lleure, entre altres. Es faran tres grups de debat, ja que els assistents es dividiran per edats: de 13 a 17 anys, de 18 a 25 anys, i de 26 a 35 anys. A més, es definirà com serà el nou canal directe i permanent amb els joves per fomentar la seva participació.

Les inscripcions es poden fer a http://ves.cat/l964 i també trucant o enviant un whatsapp al telèfon 679 96 46 65. Per a més informació podeu escriure a msoldan@anoiajove.cat  o trucar al 93 805 15 85.
L’organització de la Trobada de Joves de l’Anoia compta amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Last modified: 5 de febrer de 2018