Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia impartirà classes també a Tous

3 de juliol de 2018

El centre d’ensenyament es descentralitza i ofereix la possibilitat de traslladar-se als diferents municipis de la comarca per a impartir classes

Un conveni entre l’Ajuntament de Tous i el Consell Comarcal de l’Anoia permetrà que els nens i nenes de Tous puguin aprendre dansa a l’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia sense haver de traslladar-se a Igualada. Tous ha estat el primer municipi de la comarca que s’ha apuntat a la recent oferta de l’escola.

Així, l’Escola de Dansa del Consell Comarcal, proposa l’obertura i descentralització de les activitats docents que s’ofereixen a la mateixa escola, als diferents municipis de la comarca de l’Anoia. L’objectiu és promoure que la dansa, en totes les seves variants que s’apliquen a l’escola, pugui dur-se de forma normalitzada en els centres que cada municipi proposi.

En el cas de Sant Martí de Tous, primer municipi a adherir-se a la proposta, les classes tindran lloc als nous espais de Cal Frarés la casa de la cultura de Tous . L’escola de dansa mitjançant el departament d’ensenyament del Consell Comarcal de l’Anoia, programarà la millor i més adient oferta d’activitats de dansa que encaixi amb els horaris i grups d’edat del municipi i designarà el professorat necessari pels seu bon desenvolupament. Les persones interessades a apuntar-se a l’activitat poden adreçar-se al punt d’informació del mateix edifici.

L’Escola de Dansa pertany al Consell Comarcal de l’Anoia i imparteix els ensenyaments de nivell elemental de dansa, es preparen als/les alumnes per a la prova d’accés al grau professional de dansa en oferta ordinària i s’ofereix un programa de “dansa a mida” amb la finalitat d’atendre la diversitat del públic que es pugui interessar per a la dansa a nivell social i cultural. L’escola està ubicada al carrer Sant Carles, 83 d’Igualada.

Des del Consell Comarcal, la decisió d’obertura i descentralització de l’Escola de Dansa es valora com un gran pas en l’expansió i cobertura dels serveis de l’ens comarcal als petits municipis. En aquest sentit, Xavier Perez, vicepresident de l’Àrea de Serveis a les Persones explicava que “aquesta iniciativa és una eina més per al reequilibri territorial que ens permet assegurar la prestació d’un altre servei més als municipis que per les seves característiques no poden disposar-ne”.

Last modified: 3 de juliol de 2018