Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Se celebra la Taula Estratègica del Motor Anoia

9 de juliol de 2018

El passat 26 de juny es va celebrar la reunió de la Taula Estratègica del Campus Motor Anoia, un projecte que té com a objectiu fomentar el desenvolupament i la promoció econòmica del sector del motor i la creació d’ocupació a la comarca de l’Anoia.

En aquesta trobada, la Taula va podem comptar amb l’assistència d’en Joan Serra (Conseller del Campus Motor Anoia i Alcalde de Castellolí), Blai Paco (President de la UEA), Josep Maria Valls (President del CIAC), Toni Garcia (Director General de DOGA), Pablo Lara (Professor de la UOC), Emili Hernandez (Professor de la UPC i assessor de Cellnex Telecom), Sergi Vila (Cap de Metropolis-Lab SEAT), Pep Solé (Gerent de TIC ANOIA), Patrícia Illa (Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada), Sílvia Biosca (Directora Tècnica del Campus Motor Anoia) i Laura Cuadros (Tècnica del Servei d’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia).

Entre d’altres temes, la Taula va valorar la possible adhesió del Campus Motor Anoia al MAAS (Mobility as a service) Catalonia. També va tractar la possibilitat de la incorporació del Campus i el seu entorn al Catalonia Living Lab.

A més, la reunió també ha servit per abordar el pla estratègic de l’ecosistema del motor a l’Anoia i les estratègies que s’han d’iniciar a curt termini per tal de definir aquest full de ruta de treball. En aquest sentit, els assistents a la Taula van valorar diversos eixos sobre els que treballar per la millora de l’especialització i la competitivitat territorial: la generació de talent amb atracció d’empreses i inversors, la formació especialitzada d’alta qualificació i la dotació d’infraestructures de Telecomunicacions.

D’altra banda, durant la sessió es van lliurar els resultats de les 4 comissions de treball: Projectes Europeus; Formació; Energies renovables, motor i esport i, finalment, Noves tecnologies del motor i vehicle connectat.

La Taula és un projecte finançat pel Consell Comarcal de l’Anoia, a través del qual es pretén trobar les línies d’actuació de la comarca de l’Anoia en el món del motor.

Last modified: 9 de juliol de 2018