Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Nou Servei d’Assessorament Itinerant per a persones Migrants del Consell Comarcal

12 de juny de 2013

En el marc del nou Pla de Ciutadania i Convivència, el Servei d’Acollida Itinerant (SAI), un servei inicialment adreçat a les persones nouvingudes als municipis de la comarca, canvia d’orientació i amplia el seu àmbit d’actuació per adaptar-se la realitat social i demogràfica actual.

Els moviments migratoris s’han diversificat a causa de la crisi econòmica i actualment hi ha moltes persones, algunes originàries de Catalunya i d’altres que ja han viscut un procés migratori, que decideixen emigrar a un país estranger. El nou Servei d’Assessorament Itinerant per a persones Migrants (SAIM) assessora i orienta a totes aquelles persones que han arribat al nostre territori i a totes aquelles que volen emigrar a un altre país. S’ofereix assessorament en serveis i recursos, cursos de llengua i de coneixement de la societat catalana, tràmits d’estrangeria i informació d’interès per facilitar el procés d’adaptació en el nou territori per a persones que volen emigrar.

El servei s’ofereix als municipis de Calaf, Capellades, Carme, els Hostalets de Pierola, La Llacuna, Masquefa, Òdena, Piera, La Pobla de Claramunt, Sta. Margarida de Montbui, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí.

SAIM [150KB]

Last modified: 5 de febrer de 2018