Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Visita al Castell de Cabrera d’Anoia I visita guiada a Can Feixes

12 de juny de 2013

El Consell de la Gent Gran de l’Anoia ha organitzat un seguit d’activitats per aquest 2013, seguint el dinamisme que es va emprendre l’any passat amb la celebració de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional. Caminada, petanca, tirada de bitlles, pedalada, formacions en diferents àmbits, visites culturals per la comarca, ... És per aquest motiu, que volem informar de la darrera activitat.

El diumenge 30 de juny tindrà lloc una Visita al castell de Cabrera d’Anoia. Aquesta activitat està organitzada per l’Associació de Gent Gran de Cabrera d’Anoia i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia, el Consell de la Gent Gran de l’Anoia i el Consell Comarcal de l’Anoia.
Aquesta és una oportunitat per a gaudir del fabulós paisatge d’aquest municipi i dels indrets del voltant.
L’activitat tindrà com a punt inicial el Local social del municipi. Allà serà el moment d’esmorzar a on cadascú haurà de portar el seu o podria comprar-lo al bar del local. Hi haurà obsequi de vi de la comarca per als participants.

En acabar, un autocar portarà als participants a gaudir de una visita al Castell i es podrà apreciar les grans vistes del indret. Posteriorment el mateix autocar portarà als assistents a les Caves Can feixes a on es tindrà el plaer de una petita degustació acompanyada de la explicació de com elaboren els vins i caves.

Ja en acabar, l’autocar deixarà als assistents al local social.
Les inscripcions hauran de ser abans del 21 de Juny per mail a filigimenez@yahoo.es o als telèfons 937718462 / 937719106 / 937749168. És important tenir en compte que per la necessitat de reservar un seient al autocar hauran de fer-se les inscripcions en aquest termini de temps.

El local social ofereix als assistents, que al acabar la visita si algú vol continuar gaudint del indret pot quedar-se al dinar reservant al 666 67 37 04.
Animem a tothom a participar i a gaudir d’aquesta gran oportunitat que ens ofereix l’Associació de Gent Gran de Cabrera d’Anoia.

Last modified: 5 de febrer de 2018