Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

“Orienta’t en dos segons”: el Consell Comarcal crea un xat per assessorar online les persones a l’atur que busquen feina o volen formar-se

26 de febrer de 2013

És una de les millores introduïdes al web www.anoiaproject.cat, que també centralitza tota l’oferta formativa de l’Anoia, i ajuda els usuaris a trobar el curs que més s’adapta al seu perfil o una empresa on poder fer les pràctiques.

El Consell Comarcal de l’Anoia ha incorporat nous serveis a la seva pàgina de promoció econòmica (www.anoiaproject.cat) amb l’objectiu d’oferir més i millors recursos a les persones que es troben en situació d’atur i cerquen informació i assessorament en els àmbits de la formació i l’ocupació.

Una de les noves aplicacions que es poden trobar a www.anoiaproject.cat és un xat online en què els professionals del Consell atendran al moment les consultes de les persones en atur. El xat estarà en funcionament tots els matins, de 10h a 12h, i els dijous també a la tarda, de 17h a 18h.

A més, el web incorpora un nou apartat on se centralitzen tots els cursos de formació i millora professional per a persones sense feina que s’imparteixen a la comarca de l’Anoia, promoguts tant per les administracions com per altres centres. Aquest servei disposa d’un cercador que permet filtrar els cursos per categories i per municipis. A més, ofereix la possibilitat de fer la preinscripció online a cada oferta formativa.

Pel que fa a la recerca de feina, www.anoiaproject.cat s’ha potenciat amb una nova eina que ofereix ajut a l’hora de fer el currículum i la carta de presentació, omplint un senzill formulari. Al final del procés s’obté el currículum en format pdf.

També per ajudar en el procés de recerca d’ofertes laborals, la pàgina web de promoció econòmica del Consell recull tots els Serveis d’Orientació Laboral de la comarca integrats a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, amb les seves corresponents dades de contacte.

A més, des de www.anoiaproject.cat els usuaris també són assessorats sobre la formació que més s’ajusta a les seves necessitats, i els tècnics del Consell també els ajuden a trobar una empresa on poder fer les pràctiques que més casen amb seu perfil formatiu, d’acord amb la tasca de prospecció d’empreses que fa la institució. Per fer les sol·licituds els usuaris només han d’omplir els formularis que trobaran al web.

Last modified: 5 de febrer de 2018