Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Píndola informativa per les persones demandants d’ocupació, el 13 de març als Hostalets de Pierola

3 de març de 2020

S’abordaran quins són els principals sectors econòmics de la zona, quins perfils professionals són els més demandats i quina és la tendència en els propers anys

El Servei Local d’Ocupació dels Hostalets de Pierola organitza, gràcies a la col·laboració de l’Àmbit d’Estratègies per l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia, un taller informatiu i pràctic sobre el mercat de treball a l’Anoia i el Baix Llobregat Nord.

A través d’aquest taller, les persones participants podran conèixer amb més profunditat quins són els principals sectors econòmics de la zona, quins perfils professionals són els més demandats i quina és la tendència en els propers anys. L’objectiu principal és conèixer el mercat de treball i aquells sectors que generen més ocupació per tal de fer una recerca de feina més acurada.

El taller es durà a terme el proper divendres, 13 de març, a la biblioteca municipal en horari de 10 a 11:30h. Per a més informació i inscripcions, es pot contactar amb el Servei Local d’Ocupació trucant al 93 771 21 12 o bé presencialment els dilluns, dimecres i divendres, en horari de 9 a 14h.

Amb la introducció de les píndoles informatives APP, Activa’t, Participa i Prepara’t, del Consell Comarcal de l’Anoia, actuació realitzada amb el suport de Diputació de Barcelona, es complementa l’acompanyament individual i grupal que es porta a terme fins ara des del SLO i s’incorpora la possibilitat de rebre formació sobre temes concrets de la mà d’una persona experta en la matèria.

Last modified: 3 de març de 2020