Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Ple del Consell Comarcal corresponent al mes de gener 2024

7 de febrer de 2024

Ahir 30 de gener va tenir lloc al Campus Motor Anoia de Castellolí, el Ple del Consell Comarcal corresponent al mes de gener de 2024. La sessió va ser marcada per la presència de diversos temes d'interès per al desenvolupament i millora de la comarca de l'Anoia.

La reunió va començar amb l'aprovació per unanimitat de l'acta anterior de ple, seguida de la presentació del despatx i decrets de presidència.

Entre les decisions preses durant la sessió, destaquem les següents resolucions:

  1. Aprovació de la Sol·licitud de Compatibilitat de Personal com a Enginyer Tècnic Industrial: El Ple ha donat llum verda per unanimitat a la sol·licitud de compatibilitat de personal com a enginyer tècnic industrial.
  2. Conveni Agència Habitatge Programa Mediació Borsa Lloguer Social 2024: Amb l'aprovació unànime del Ple, s'ha donat suport al conveni Agència Habitatge Programa Mediació Borsa Lloguer Social per a l'any 2024.
  3. Pròrroga del Pla Comarcal d'Igualtat per a l'Exercici 2024: El Ple ha decidit prorrogar unànimement per l'exercici 2024 el Pla Comarcal d'Igualtat de la comarca de l'Anoia, reafirmant així el compromís amb la igualtat.
  4. Aprovació del Pla de Mesures Antifrau del Consell Comarcal de l'Anoia: Es dóna llum verda al Pla de Mesures Antifrau, consolidant les accions del Consell Comarcal en la lluita contra el frau. El punt s’aprova per unanimitat.
  5. Aprovació del Codi de Conducta del Consell Comarcal de l'Anoia: Per unanimitat, s'ha aprovat el Codi de Conducta que regirà les actuacions del Consell Comarcal, reforçant els principis ètics i de transparència.
  6. Contracte Programa de Turisme 2024-2027: Es ratifica per unanimitat el nou contracte programa de turisme que regirà les relacions entre la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l'Anoia pel període 2024-2027.
  7. Pla d'Accions de Turisme per l'Exercici 2024: S'ha aprovat per unanimitat el Pla d'Accions de Turisme per a l'exercici 2024, elaborat per l'Àrea de Promoció Comarcal del Consell Comarcal de l'Anoia, amb l'objectiu de potenciar el turisme a la comarca.

Després dels precs i preguntes, el Ple del Consell Comarcal de l'Anoia corresponent al mes de gener de 2024 ha finalitzat, deixant constància del compromís i la responsabilitat en la gestió dels assumptes que afecten la comarca.

Last modified: 7 de febrer de 2024