Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Ple del Consell Comarcal corresponent al mes de juliol 2023

15 de juliol de 2023

Ahir 14 de juliol va tenir lloc a la seu Consell Comarcal de l'Anoia, la sessió constitutiva del Consell Comarcal de l’Anoia corresponent al mandat 2023-2027.

Havent-hi presents els 33 consellers assistents, es va procedir al protocol de l’acte, constituint-se la mesa d’edat amb els dos consellers de més i menys edat respectivament.

A partir d’aquí els consellers es van anar acreditant davant de la mesa d’edat, lliurant les respectives credencials. A continuació es va informa de la substitució d’un conseller que prèviament havia renunciat al càrrec per un altre.

És en aquest moment que cada conseller va emetre el seu jurament o prometença, amb la fórmula escollida per cadascú. D’aquesta manera quedà constituït el Consell Comarcal.

Després es va donar lectura als candidats a la presidència i es procedí a la votació, sent escollit president per 19 vots el Sr. J.P.V., que a continuació va promete el càrrec.

Els diferents candidats van poder llegir unes paraules i, finalment, el president va ser el seu discurs d’investidura, agraint la feina dels seus predecessors, animant als nous càrrecs del consell i fent una pinzellada històrica de la institució i la comarca.

Last modified: 21 de febrer de 2024