Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Ple del Consell Comarcal corresponent al mes de març de 2024

20 de març de 2024

El Campus Motor Anoia de Castellolí va ser l'escenari, ahir 19 de març, del Ple del Consell Comarcal corresponent al mes de març de 2024.

En primer lloc, es va aprovar per unanimitat l’acta anterior de ple. A més, es va donar compte de despatx i decrets de presidència, ressaltant la transparència i la gestió eficient de l'organisme.

Un dels punts destacats de la jornada va ser l'aprovació del text de la proposta de reglament de teletreball del Consell Comarcal de l’Anoia, adaptant-se a les noves formes de treball i apostant per la flexibilitat laboral. També es va determinar les places i els llocs de treball de personal directiu, una decisió clau per a l'òptim funcionament de l'organització.

En matèria de col·laboració amb altres institucions, es va aprovar l’addenda del conveni amb l’Ajuntament de Vilanova del Camí per a la gestió dels Serveis de Benestar Social. El punt va ser aprovat amb els vots favorables de Compromís Municipal, Psc Anoia, Ara Montbui, Cup Anoia i Vox i l’abstenció d’ERC Anoia.

Pel que fa a l'àmbit educatiu, es van aprovar per unanimitat les bases i convocatòria d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2024/2025, una mesura destinada a garantir la igualtat d'oportunitats en l'àmbit educatiu. El punt es va aprovar amb tots els vots a favor dels grups comarcals.

Finalment, es va ratificar el conveni marc d’encàrrec de gestió relatiu al Catàleg de Serveis per al Servei de Cooperació i Suport amb l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, reafirmant el compromís amb la cooperació intermunicipal i el desenvolupament local. El punt va ser aprovat amb els vots favorables de Compromís Municipal, Psc Anoia, Ara Montbui, Cup Anoia i Vox i l’abstenció d’ERC Anoia

Després dels precs i preguntes, va finalizar el Ple del Consell Comarcal de l’Anoia corresponent al mes de març.

Last modified: 26 d'abril de 2024