Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Professionals que treballen amb joves fan un innovador curs de coaching transformacional al Consell Comarcal

12 de febrer de 2014

El Consell Comarcal de l’Anoia ha acollit, els dies 17, 24 i 31 de gener, i 7 de febrer, la formació “Coaching Transformacional i Joves: noves eines per promoure l’emprenedoria”, que ha anat a càrrec de la Diputació de Barcelona i ha estat coordinada pel Servei Comarcal de Joventut. Al curs hi han assistit 14 persones, totes elles professionals de diferents àrees que tenen en comú el treball amb el col·lectiu de joves. Hi han pres part professionals d’àmbits com la joventut, els serveis socials, la promoció econòmica i les entitats comarcals.

La formació ha constat de quatre sessions en què s’ha ensenyat a conversar transformadorament, potenciant el llenguatge no verbal i les emocions, a més dels aspectes lingüístics. Els participants també hi han pogut conèixer les eines del coaching que poden ajudar a reinventar la intervenció amb els joves i com transmetre’ls els valors de l’emprenedoria juvenil.

La formació els ha proporcionat un conjunt d’eines molt innovadores i profitoses per a aplicar en la intervenció amb els joves, fomentar el seu autoconeixement, treballar les seves potencialitats i promoure l’esperit emprenedor.

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal agraeix l’assistència dels participants i l’interès que han mostrat en el curs, així com també l’aportació de la Diputació de Barcelona, que, mitjançant el seu catàleg de formacions, ha permès poder oferir aquest curs a la comarca.

Curs de prevenció de conductes de risc en joves
D’altra banda, aquest divendres, 14 de febrer, s’inicia al Consell Comarcal el curs “Prevenció de conductes de risc en joves”. Aquesta formació s’adreça a monitors del lleure i esportius i altres agents relacionats amb el món juvenil.
Per a més informació us podeu posar en contacte amb el Servei Comarcal de Joventut, trucant al 93 805 15 85 o bé enviant un correu electrònic a joventut@anoia.cat.

Last modified: 5 de febrer de 2018