Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Promoció i defensa dels drets de les persones grans

12 de desembre de 2012

El proper dilluns, 17 de desembre, a les 10 del matí al Museu Comarcal de la Pell tindrà lloc la xerrada sobre “Promoció i defensa dels drets de la gent gran” a càrrec de Lourdes Bové.

La xerrada organitzada pel Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Anoia i el Consell Comarcal de l’Anoia amb la Col·laboració de la Diputació de Barcelona, és una de les darreres activitats organitzades dins els actes commemoratius de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional.

Al llarg d’aquest darrer trimestre han estat moltes les activitats organitzades en motiu d’aquest Any: caminada intergeneracional pels termes municipals d’Igualada, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí; pedalada intergeneracional pel terme muncipal de Jorba; àpats de germanor, tirada de bitlles a Jorba, formació “Tenim una vida, aprofitem-la!”, etc. amb l’objectiu de divulgar i impulsar l’envelliment actiu com un instrument eficaç per combatre l'aïllament social de les persones grans, així com estimular les relacions entre les generacions.

Last modified: 5 de febrer de 2018