Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

S’obre el període de sol·licituds d’ajuts individuals de menjador. El Consell Comarcal destina més de 370.000 euros a beques

14 de març de 2012

El departament d’Ensenyament del Consell Comarcal de l'Anoia obre, del 19 de març i fins el 13 d’abril, el període de sol·licitud d’ajuts individuals de menjador escolar pel curs 2012 – 2013.

L’objecte de les beques de menjador és ajudar les famílies de la comarca de l’Anoia amb fills en edat escolar que cursin educació infantil de segon cicle, primària i secundària que tinguin dificultats socials, econòmiques i/o geogràfiques d’accés al centre escolar, als quals no correspon la gratuïtat del servei de menjador, per tal que puguin gaudir d’un ajut que els permeti utilitzar el servei de menjador escolar.

Per optar a aquests ajuts les famílies han de presentar la seva sol·licitud al centre educatiu de l’alumne. Per a més informació podeu consultar la pàgina web del Consell Comarcal de l’Anoia www.anoia.cat

El Departament d’Ensenyament del Consell Comarcal gestiona el servei de menjador escolar pels alumnes que s’han de desplaçar obligatòriament del seu municipi i que, d’acord amb el mapa escolar, els correspon també la gratuïtat d’aquest servei.
Alhora, preveu també per aquells alumnes que no gaudeixin de menjador gratuït, la possibilitat d’atorgar ajuts individuals de menjador. Aquesta gestió inclou la supervisió sanitària i dietètica del servei.

Per aquest curs 2012-13, el Consell Comarcal de l’Anoia destina un total de 370.000€ per ajuts individuals de menjador.

Last modified: 5 de febrer de 2018